tisdag 11 oktober 2011

Jobb igen!

Gomorron !
Är ni morronpigga förresten?..Tycker det redan börjat gå åt andra hållet, fast igentligen är jag gärna uppe med tuppen men d-e-t tar emot lite mer känns det som!
Hahah ja ja "ni gör som ni vill för det gör ni ändå" tycker det är så roligt med såna där ordcitat.
I morgon är det frissbesök IGEN! Men  det beror ju på lite förestående kalas som blir i oktober förstår ni...
Ja iallafall så är den där gråe strängen som retar mej så mycket så det blir väl tätare o tätare med dessa besök,för fin i håret vill jag allt va, när jag inte är det på resten av kroppen så!

Ha en underbar höstdag mina vänner ♥                                      Lite bilder jag tagit på min färd på små vägar runt om här....                                       "Vid varje ögonblick i våra liv har vi möjlighet till olika val"

                       *********************************************************

8 kommentarer:

Njut av livets goda ting sa...

Hej Gunilla.
Härligt att gå till frissan, det är lyxigt tycker jag, att få sitta och bli ompysslad och fin :)
Ha en härlig dag.
Kram på dig
Jessica

Skogslyckan sa...

Jag har febrilt jagat en ny frissa, min utväxt är bedrövligt mörk, är ju inte äkta blondin..ler. Min gamla skall sluta, inte så lätt, väntetid runt en månad på de flesta ställen.
Ha en fin dag!
Kram Pia

♥ Vårt lilla bo ♥ sa...

Se det så här:
Så skönt för dig att få bli tillpiffad så ofta!
Det är du värd!

Ha en underbar dag!
Kram Annica

Änglarna finns sa...

Hej vännen!!
Underbara slutord!

Morgonpigg..ja det är jag verkligen...men i morse...var det verkligen kolsvart ute...visste inte om det var natt el morgon..:)
Härligt med besök hos frissan!!!
Ha en fortsatt mysig dag!
Kram Annika

Vardag och flärd sa...

Haha, denna gång hann jag före dig till frissan för att få färg! Grå sträng - ja, min frissa sa till mig för några år sedan att du är grå i hela huvudet. Det är sånt man får ta.
Morgonpigg det är jag även om jag skulle vilja ha sovmorgon ibland, men kvällsmänniska är jag definitivt inte.
Ha det gott vännen!
Kram Eva

Lisa sa...

Hej gumman..Ja nu vet du hur underverket ser ut. Jo jag är en gräsligt morgonpigg människa. Usch och fyy. En riktig plåga,hhaa. FIna bilder du tatt. Frissan igen, härligt. Men hörru du är väl fin hela du, så de så. Men den där retsträngen vill man ju inte ha nej. Hoppas du blir fin. Men förresten är de du som fyller har jag missat nåt???

Kramar Lisa

Anonym sa...

Tänk att när männen blir gråhåriga, då heter det tinningarnas gråa charm, men vi kvinnor har gråa strängar i våra huvuden. Då måste vi iväg till frissan fort som attan, för att tona och färga den där strängen. Jag skall också iväg till min frisör för att få litet färg i skallen. Är vi fåfänga eller vad beror det på tro????? Varma hälsningar Eva L. i Blekinge.

Gunillasljusglimtar sa...

Eva i Blekinge!
Visst har du rätt,gubbar med de tinningarnas gråa charm!Vi är väl fåfängda kanske!! Men visst är det så gött när man vart där sen...kramis Gunilla