söndag 2 december 2012

Julklapps tips!

Hejsan!
märker att jag inte har nån tid över nu för tiden... Skolan...  Så därför tänkte jag ta och köra julklapps idag istället för i veckan , för kommer inte ha mycket tid över alls i veckan.

Jag har tänkt tipsa om julklappar för dom som är runt 12-15 , jag länkar eller skriver vart man kan hitta julklappen och hur mycket den kostar, hoppas ni får några ideér.

                                                                               1:
 Detta är magnetic nails. Man kanske vill göra något kul med naglarna utan att behöva lägga ut massor av pengar. Man målar alltså naglarna som vanligt först med detta nagelack , man får med en magnet när man köper nagelacket , så direkt när du målat håller du magneten över nageln. Man kan skapa jätte fina mönster , och det finns massa fina olika färger . För att köpa det trycker man här : http://www.isadora.com/se/products/  välj färg , sen får man välja affär
att köpa ifrån ( kicks, bubblebox och lyko) men nagelacket kostar 79:- på alla 3 ställena! 
         

 
 

 2:
       Detta är en vanlig hoodie , fast det är hörlurar som är inbyggda i tröjan.  Perfekt för den som älskar musik,  man kopplar in telefonen , mp3 , ipoden m.m i fickan på jackan , oc hörlurarna sitter i tröjans snören. Hörlurarna är vattentåliga och klarar av tvättmaskinen , men man kan ju även tvätta den i kallvatten om den blir smutsig. Tröjan finns i måga olika färger och kostar 399-499 . Här hittar ni den coola tröjan! : http://www.hoodiehoodie.se/
 
 
 
 
3:
Detta är en parfym för tjejer, som luktar mandrain , björnbär, päron och jordgubb. Parfymen heter Girlfriend och det är Justin bieber som har lanserat den ( han är en av världens mest kända sångare) så detta är en toppen julklapp till alla där ute som gillar Justin;))
30 ml kostar 252 kr , 50 ml kostar 328 kr.
 
 
 
 
 4:
Detta är ett fotbolls spel , som heter fifa 13. Perfekt till alla sport intresserade tjejer och killar! Spelet går ju ut på att man spelar fotboll . Men om man köper spelet , får man titta så man köper rätt spel , för det finns många olika plattor att spela det på (nintendo wii, Xbox 360 , PSP osv..) men du kan beställa det här : http://cdon.se/search?category=1769&q=fifa+13&x=35&y=20 
När du tryckt dig in på sidan kan du direkt beställa vilket spel du vill ha beroende på platta ;)) kostar 399-499 kr .
 
 
5 :
Detta är ett hasband med hörlurar (vilket är väldigt populärt nu)
Det är alltså ett halsband med hörlurar och iphone kompatibel mikrofon funktion . Finns i svart och vitt och kostar 699;- Halsbandet är från märket rockbysweden.
 
6:
Nästa sak är tidnings premunation , jag ger ett tips till både tjej och kill.
TJEJER :
Detta är en tidning som heter Julia , det handlar om olika idoler , skönhet , mode till djur , pyssel , recept och aktuella repotage. Läsarna själva bidrar med brevänner , pinsamma historier , roliga historier osv .. Tidningen kommer en gång i månaden . : http://www.tidningskungen.se/barn-och-ungdom/julia och 6 nr kostar 149.
 
KILLAR:  Goal , handlar om det senaste inom fotboll , sportens stora stjänor , men även kommande.  Ni hittar tidningen här :
 
Men pengar och presentkort är ju även kanon , hoppas ni får en bra eftermidda /kväll och att ni fick några tips !
kram
/wilma
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer:

Hanna sa...

tack för tipsen.
Kram
Hanna

Vardag och flärd sa...

Förstår att det är mycket i skolan för dig! Jättebra med julklappstips från nån som vet vad som gäller! Kan tänka att det är ett litet tips till farmor också, hihi!
Kram Eva

Gunillasljusglimtar sa...

Hanna : ja hoppas det hjälpte lite iallafall;)) kram!

Eva : Ja det är mycket, är klar med läxorna nu (klockan 10)
jag har ju önskat mig pengar i år , för samlar lite , men hon har ju ganska så många barnbarn så till nån annan fick hon säkert lite ideer;)) hihi;) kram!

//Wilma!