torsdag 29 december 2011

Ibland vill jag bara borra ner huvudet i...

God morgon på er!

                                                                                ♥Skall strax bege mej till jobbet om en liten stund,sover dåligt,tänker och grunnar mycket...
Träffade en vän förra veckan som såg ledsen ut...
Hon sa: Usch Gunilla vill inte bara komma med dåliga nyheter varje gång vi ses..Jag frös o rös till o tänkte vad är det nu..Hjärtat slog som bare den..
Sist vi pratades vid  (Vi umgås ej så nära) så berättade hon att en f.d arbetskamrat till mej blivit svårt sjuk.
Åh vad lessen jag blev över det fast vi ej träffats på länge, men alla minnen ni vet!
Jag åkte till henne på sjukhuset och fick träffa henne en sista gång.
Det var gyrmt och tufft.
Nu  förra veckan berättar denna tjej att en annan vän sen längre tillbaka blivit svårt sjuk,igår gick hon bort,ett år äldre än mej. Åh jag blev så lessen,flickorna var ju här hos farmor som tur var.Men tankar går ju ni vet...
Smsade dottern att om jag blir liggande så som hon gjort nu då så vill jag att ni gör si och så med mej...Jaa mamma ♥ Det lovar jag att vi  ska göra...Det är skönt att få ur sig lite,jag är ju en sån där djup,tänkande,lite lessen person ibland(även om ni tror tvärtom)

Jaa livet är så skört och så skriver jag om julklappar,presenter och all hysteri runt jul,banne mej att man får tänka om ibland.
Men man är ju sej själv närmast också tyvärr...
Ja nu var det inget roligt inlägg idag men det var heller inte meningen,för jag spricker ju annars förstår ni.

Säger vila i frid L♥

Nu hoppas jag ni får en bra dag alla goa vänner ♥Kram Gunilla
Den vita rosen får symbolisera... ♥
"Stanna upp en stund"

**************************

25 kommentarer:

Rapport till Vänfors sa...

Men vännen, inte roligt när det kommer tunga besked gång på gång. Att du får "dåligt samvete" för allt roligt du skriver om samtidigt som det händer så mycket sorgligt kan jag förstå, men livet är ju så...upp och ner. Tror inte att dina vänner hade velat att du skulle sitta som en liten ledsen skrutt hela julen pga det tråkiga som hänt. Nej, ut med eländet bara så brukar det kännas lite bättre efteråt.
Varm kram från Annika

Änglarna finns sa...

Godmorgon vännen!!
Självklart..skall du skriva här vad du känner. Oavsett om det är glädje eller sorg!
Förstår att du sovit dåligt...klart när man mister en vän..oavsett om den är nära eller ej..så är det frukansvärt!
Jag är precis som dej..frubblar också och funderar mycket. På både gott och ont ibland.
Ha inte dåligt samvete för att du glädjer dej åt dina saker...klart att du skall göra!! Vi lever ju här och nu!!
Önskar dej en bra dag på jobbet..vännen!!
Skickar en stor kram/Annika

STENLYCKA sa...

Tack kära vän för din rara hälsning.
Jobbigt för dig idag, du får en stor styrkekram av mig...... bra och skönt att du skriver av dig din sorg, det brukar hjälpa en del.
Jag är så tacksam att få vara frisk när man hör och läser hur andra har det. Jag försöker att inte klaga så mycket över små krämpor som kärringar i min ålder får.
Ha det nu så gott Gunilla!
Raina

anise sa...

Gomorron vännen
Så tråkigt att få såna besked,men inte behöver du ha dåligt samvete för att du delar med dej av det som glädjer dej,inte heller av det som är sorgligt..man behöver ventilera sånt som är jobbigt oxå..jag är precis likadan..grubblar och sover dåligt när det händer svåra saker i livet..Mina tankar är hos dej i dag
MÅNGA VARMA KRAMAR TILL DEJ //Anita

syster sa...

Ja detta var ett mycket tråkigt besked som berör mig mycket,vad livet är märkligt..I bland undrar jag vad meningen är att leva?
Kram

Äppelblom sa...

Ja, livet ger oss både bra och dåliga erfarenheter.
Jag hoppas du får en trevlig helg och önskar dig samtidigt ett Gott Nytt År!
Kram

Elzie sa...

ushamej! Förstår om dina tankar fladdrar runt bland allt möjligt. Så tråkigt när folk försvinner och när de inte är äldre. Det är klart att man måste få skriva om sånt också! Inte bara glada inlägg, då blir det rätt tråkigt till slut.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Fiffiga Systrar sa...

livet kan verkligen vara tufft. Hoppas att du snart får många glada nyheter i stället och att nattsömnen återvänder! Njut av dina nära och kära och ta hand om dig lite extra! Varma kramar från emelie och elin

Vardag och flärd sa...

Gunilla, nu är det ju så att vi måste ha glädjeämnen och presenter och sånt för att orka med tråkiga saker, vi MÅSTE ha roligheter att tänka på annars blir det inte bra. Men visst får man dåligt samvete ibland men det är också en konst att kunna glädja så åt allt fint som finns runt omkring. Du är rar och känslosam eftersom du tänker så mycket på de som inte står dig så nära också.
Svar: Jag jobbar på ett företag som utför fullservice för olika motorer och båtar, fyrhjulingar, trädgårdsmaskiner och vi säljer även sådana produkter och har en butik för marina produkter och för skog och trädgård. Jättekul och längtar alltid till jobbet även om det tar väldigt mycket av min fritid också.
Ha en fin dag - och deppa inte ihop hjärtat!
Kram Eva

Tess sa...

Lilla Mamma....Förstår att det känns jobbigt...♥♥♥♥
det är framför allt då VI finns för varandra,KRAM på DIG ♥♥♥♥

Anonym sa...

Hei Gunilla.
Det er trist med venner som dør tidlig, men hva kan vi gjøre? Vi må sette pris på det vi har, når vi har det, siden kan det være forseint. Du skriver så fint om alt mulig både sorger og gleder. Ha en fin dag på jobb. Klem Bjørg

Här är gudagott att vara ! sa...

Hej finaste du !
Livet är en berg och dalbana,och ibland är det tyngre dagar att gå igenom ! - Man kan bara göra sitt bästa av sitt liv, och det tycker jag att du absolut verkar göra !
- Dessutom gör du andras liv roligare och kärleksfullare !
- Tack för att du delar med dej av dina tankar, sådana som vi alla går och bär på !
Varma kramar till dej !
Anneli ♥

Heléne sa...

Ja du Gunilla va ska jag säga, finns inte ord.....
Kramar i massor <3 <3 <3 <3

Frida sa...

Jag förstår hur du känner, det är tungt och känns väldigt orättvist. Tyvärr så är livet sådant :( Kram på dej <3

Änglarum sa...

Hej! ja detta livet som är så härligt men ändå så vemodigt o sorgligt på samma gång! förstår att du har mycke tankar o känslor just nu! kram på dig från mig..

Tillsammans Hemma sa...

Fint ilägg och det visar väl på att livet inte alltid är rosenrött och lätt.
Tror inte det finns någon som bara går den raka vägen genom livet utan vi måsta passera en massa toppar, men också dalar. Det är nog så att för att vi ska kunna uppskatta topparna så måste vi vara i dalarna ibland? Vet inte, men så tror jag.

Ta hand om dig och snart är du uppe på toppen igen - jag lovar.
Kramar från Loo!

Gunillasljusglimtar sa...

Syrran!

Jaa ibland undrar man varför livet ter sig så konstigt! Kram på dej ♥

Tess! Tack goa dotera för dom orden...♥

Björg!
Ja jag skriver som jag känner, både glädje och sorg! det berör mej så mycket så det känns naturligt för mej..kram på dej ♥

Sommaren fryser till is... sa...

Ååh! Fy vad tråkigt när sånt händer.. det är ju inte konstigt att man ligger och tänker då... Jag är likadan! Massa kramar till dig! <3

Fröken Tindra sa...

Jo, man är ju sig själv närmast men så får man en törn lite då och då och stannar upp. En liten stund. Sen går livet på som vanligt igen. Är det inte konstigt?! Jag har själv, relativt nyligen, fått ett tråkigt besked om en vän men nu ser det bättre ut som väl är. Ta i trä! Men nog var jag väldigt ledsen den kvällen. Och har tänkt mycket på saker och ting av och till sen dess. Det är inte lätt att vara människa som min älskade mormor brukade säga.
Ta vara på dagen men våga ändå att njuta av den!
Kramisar!!

Skogslyckan sa...

Vackert inlägg Gunilla. Vi behöver alla stanna upp och tänka över vad som är viktigt i tillvaron, för allt kan ändra sig på en sekund. Livet är ju inte bara guld och gröna skogar det vet vi alla.
Varma kramar Pia

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Hej Gunilla.. Så tråkigt att höra, livet är så orättvist ibland! Tycker det är bra att du skriver av dig om vad du känner.. Det måste man göra.
Stor kram till dig

Gardenhouse sa...

Oj oj alltid så tråkigt med dåliga nyheter...men man stannar upp och tänker till hur bra man har det som är frisk än så länge iaf. Man blir mer tacksam och ödmjuk om än för ett tag iaf.
Man minns, tänker tillbaka och blir så sorgslig.
Det är så lätt att prata om glädje! Så svårt att prata om sjukdom och död, så tokigt då man mår bättre av att prata av sig... Och något som är helt oundvikligt dess värre.
Hoppas du får sova i natt, tänker på dig/er.
Kramar Sussi

Lisa sa...

Hej hjärtat..Tack för alla varma goa tassar. Önskar att jag kunde ge dig en kram och prata om livets orättvisor en stund. Tyvärr är det ju så att det sker så mycket ledsamt men om vi inte hade saker att glädjas åt mellan varven skulle vi nog inte orka med alls. Det är inte hjärtlöst eller fel. Bara nån sorts överlevnadsmekanism. Men gumman ha nu en underbar Nyårshelg och sen vill jag önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR. Vi får kämpa på och vara tacksamma för allt vi får. Men självklart är det mörka stunder ibland min kära vän. Ta nu hand om dig...

Massor av varma kramar Lisa

Blommiga Rutan sa...

Hej Gunilla.
Så tråkigt att få sådana besked.
Känner precis igen mig din beskrivning om hur man tänker tillbaka, grubblar och har svårt att sova när något sånt här hemskt händer. Jag tycker det är bra att du kan skriva om det, och dela med dig av dina tankar om detta svåra. Bra för dig själv, och tänkvärt att läsa om. Underbart med alla glada, positiva bloggar, men så är ju inte livet hela tiden. Men det är ju så klart viktigt att kunna glädjas åt det lilla i livet, lite flärd och vackra saker, det tror jag absolut inte att vi behöver ha dåligt samvete över.

Tack för Din fina blogg och Ditt fina inlägg.

Kramar och ett Gott Nytt År
önskar
Anncathrine

Änglar & Hjärtan sa...

usch, vad tråkigt! Har också en i min närhet som gick bort precis dagarna innan jul... :( Alldeles för tidigt!!! Jag är också en funderare, ligger på kvällarna och tänker och tänker. Jag och min man har pratat mkt om livet sista tiden. Jag tänker mycket på att leva i nuet och njuta av det, att fånga dagen, tillfällen osv... men det är så svårt ibland när vardagen rullar på och stressen biter sig fast. Men visst är livet underbart! Det är en gåva! Men gränsen mellan lycka och olycka är nästa obefintlig. Men dessa besked gör att man faktiskt tänker efter en extra gång och att man kanske finner ännu mer glädje och tacksamhet av det man har omkring sig! Därför tycker inte jag att du ska ha dåligt samvete för att du skriver om roliga saker... man måste se glädjeämnen trots alla orättvisor och livsöden. För visst finns det en mening med livet, att lära sig uppskatta det man har, att känna glädje, att känna sorg, kärlek och ödmjukhet.
Hoppas du får en underbar nyårshelg med mycket skratt och glädje! Kram på dig!
//Alexandra